Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin; ‘Kafamdaki isim oydu’

Başantrenörlük görevine Serhan Kavut’u getiren Bursaspor İnfo Yatırım’da Başkan Sezer Sezgin OLAY’a konuştu… Başkan Sezgin, “Serhan hoca, önümüzdeki sezon için kafamdaki koçtu. Jure Zdovc’un ayrılmasıyla beraber bu plan erkene çekilmiş oldu. Başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin; ‘Kafamdaki isim oydu’

Emre KURTBAY

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren Bursaspor İnfo Yatırım’da Başkan Sezer Sezgin, Jure Zdovc’un ayrılmasının ardından başantrenörlük görevine getirilen Serhan Kavut ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kavut’un, gelecek sezon için göreve getirmediği planladığı isim olduğunu belirten Sezgin, genç çalıştırıcının taraftarın da desteğiyle başarılı olacağına inandığını söyledi.

PLANI ERKENE ÇEKTİK

Basketbol şubesi kurulduğu günden bu yana Kavut’un tüm kademelerde görev yaptığını aktaran Sezgin, “Serhan hoca, önümüzdeki sezon için kafamdaki koçtu. Jure Zdovc’un ayrılmasıyla beraber bu plan erkene çekilmiş oldu. Kurulduğumuz zamanda bu takımın ilk oyuncusuydu. Bu takım kurulduğundan beri bütün kademelerde görev yapan öz be öz Bursasporlu, Bursamızın çocuğu. Taraftarımızın da desteğiyle başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

BAŞARILIYKEN BIRAKTI

Görevinden ayrılan Sloven çalıştırıcı Jure Zdovc’un görevi kendi isteğiyle bıraktığını aktaran Başkan Sezer Sezgin, “Zdovc bana göre başarılıyken bıraktı. Kendisi bırakmak istedi, karşılıklı görüşerek anlaştık” ifadesini kullanırken hedeflerinin sezon sonunda play-off oynamak olduğunu sözlerine ekledi.

Ligde oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen ve 7 galibiyetle 9. basamakta yer alan Potanın Timsahları, Serhan Kavut yönetimindeki ilk maçında pazar günü saat 13.00’te Darüşşafaka’ya konuk olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X