Bursaspor isyanını haykırıyor; Herkes haddini bilecek…

Üst üste yaşanan hakem hatalarına Bursaspor camiasından tepkiler sürüyor… Yeşil beyaz sevdalıları sosyal medya üzerinden seslerine yükselterek Türkiye’nin gündemine oturdu… Kulüp ayrıca hakem hatalarına gösteren bir video hazırlayıp kamuoyuyla paylaştı…

Bursaspor isyanını haykırıyor; Herkes haddini bilecek…

Bursaspor’un ligin ikinci yarısında özellikle hakem hatalarıyla kaybettiği puanlar sonrası camia ayağa kalktı… Son olarak Ümraniye maçının hakemi Erkan Özdamar’ın taraflı yönetimi yeşil beyaz sevdalılarını harekete geçirdi…

Önce Bursaspor Başkanı Mesut Mestan bir açıklama yaparken ardından kulüp hakem hatalarıyla ilgili hazırlanan bir videoyu kamuoyuyla paylaştı…

Yeşil Beyazlı taraftarlar da sosyal medya platformu Twitter üzerinden “#BursasporDüşmanıHakemler” etiketine göndermiş oldukları mesajlarla tepkilerini ortaya koydular.

Bu tepki Türkiye’nin spor gündemine otururken, Başkan Mestan  da paylaştığı mesajla sert çıktı.

Mestan, ‘Herkes haddini bilecek. Kimsenin gücü Bursaspor’la oynamaya yetmediğini görecek. Futbolu saha dışında oynamaya çalışanlar ne olduğunu görecek’ mesajı paylaştı.

Bursaspor yönetim kurulu üyesi Kıvanç Cakalıoğlu da, ‘Biz hep burdayız. Bursaspor’u sahipsiz bırakmayız. Bizim olduğumuz her yerde de en büyük Bursaspor, bu böyle biline’ şeklimde tweet attı.

Bursaspor’a bir destek de eski hakem televizyon yorumcusu Ahmet Çakar’dan geldi.

Çakar, Bursaspor’un yaşadığı haksızlıklara karşı hakemlere tepki göstererek, “Eyy Merkez Hakem Komitesi Bursaspor’u VAR ile küme düşür.. YOK ile ligden çıkartma.. Ofsayt YOK.. Penaltı YOK..” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’un haklı tepkisi artarak devam ediyor…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X