Bursaspor kafilesi Sivas’a gitti

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için öğle saatlerinde Sivas’a hareket etti. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, takımı Sivas’a uğurlarken yaptığı açıklamada, “3 puanı alan ta

Bursaspor kafilesi Sivas’a gitti

Spor Toto Süper Lig’in başarılı ekibi Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medicana Sivasspor’la deplasmanda oynayacağı maç için bugün öğle satlerinde Sivas’a hareket etti.

 

Yenişehir’den Türk Hava Yolları’na ait özel uçak ile Sivas’a giden yeşil-beyazlı kafileyi, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ve Kulüp TFF Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt uğurladı. Takımda sakatlıkları bulunan Cedric Bakambu, Bekir Yılmaz ve Fernando Belluschi 18 kişilik kafilede yer almadı. Hareket öncesinde konuşan Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin, “Zorlu bir mücadele olacak. Hafta içinde iyi çalıştık. Rakibimizi iyi analiz ettik. İnşallah 3 puanı alıp, Bursa’ya dönmek istiyoruz” dedi.

BÖLÜKBAŞI; “3 PUANI ALAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”

Sivasspor’la camiası ile iyi bir dostluk ilişkileri olduğunu söyleyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Takımımızı uğurladık. Öncelikle hayırlı yolculuk diliyorum. İçeride dışarıda 3 puan için oynuyoruz. Zirvede kalmak istiyorsanız puanları almalısınız. Sakat oyuncularımız var. Tedavileri hafta sonunda da devam edecek. Kaptanımız Volkan Şen’in cezası bitti. Bu karşılaşmada forma giyebilecek. Futbolcularımıza güveniyoruz. Sivasspor’da yeni hocası ile iyi bir ivme yakaladı. İyi gidiyorlar. Kaliteli futbolculara sahipler. Sivasspor Başkanı ile dostluğumuz var. Bizleri her zaman çok iyi bir biçimde karşıladılar. Ancak sahada 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Alacak gücümüzde var. Futbolcularımız moralli. En önemlisi sağlıklı, sakatlık olmadan Bursa’ya dönmek” şeklinde konuştu.

Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt ise, “Başkanımızın da dediği gibi inşallah Bursa’ya 3 puan ile dönen taraf oluruz. Alacak güçteyiz. İnşallah kazanarak ilk 5’teki yerimizi koruyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X