Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursaspor kapılarını dış dünyaya kapattı

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda, bu maçın hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Mutlu Topçu yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5’e 2 pas pres çalışması yapan Timsah, son bölümde taktik çalışma yaptı.

​Hafif sakatlıkları bulunan Cristobal Jorquera, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış ve Muhammed Şengezer’in tedavileri yapıldı, daha sonra kondisyon salonu ve havuzda çalıştılar.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret