Bursaspor kaptanıyla anlaştı…

Tecrübeli Kaptan Ender Arslan ile dün akşam masaya oturan Başkan Sezer Sezgin 1 yıllığına daha anlaşma sağladı.

Bursaspor kaptanıyla anlaştı…

Yeni sezonda ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan Frutti Extra Bursaspor transferde atağa kalktı.

Yeşil beyazlılar tecrübeli Kaptan Ender Arslan ile prensipte anlaştı. 37 yaşındaki Ender ile dün akşam bir görüşme gerçekleştiren Basketbol şubesi Başkanı Sezer Sezgin 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sözleşme bir kaç gün içerisinde imzalanması bekleniyor. Başkan Sezgin yeni sezonda takımı çalıştıracak olan Tutku Açık ile de görüşerek transfere atılacak adımları şekillendirecek.

GELMEK İSTEYEN ÇOK
Bursaspor geçen sezonki kadrosunda yer alan 2 ABD’li basketbolcu Chris Jones ve Perry Jones ile yeniden anlaşmış, NBA patentli 23 yaşındaki ABD’li 2 numara Malik Newman’ı da renklerine bağlamıştı.

Bu arada menajerler tarafından Bursaspor’a bir çok isim öneriliyor. Fenerbahçe BEKO’nun serbest bıraktığı solak forvet Egehan Arna ile son olarak Makedonya’nın MZT Üsküp takımında sezonu tamamlayan 1999 doğumlu 2.11’lik Ragıp Berke Atar’ın ismi Bursaspor ile anılsada henüz yeşil beyazlı kulüpten atılmış bir adım yok.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X