Bursaspor, Kasımpaşa deplasmanında

Spor Toto Süper Ligin 29’uncu Haftasında, dördüncülük yarışında İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor ile çekişen Bursaspor, yarın İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.00’de Kasımpaşa’nın konuğu olacak.

Bursaspor, Kasımpaşa deplasmanında

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

Bugüne kadar iki takım arasında oynanan son on karşılaşmada Bursaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil beyazlılar dört galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alırken, 17 gol atıp kalesinde ise 12 gol gördü. Maçın ilk yarısında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan sezonun ilk karşılaşmasını Bursaspor 5-1 gibi farklı skorla kazanmıştı.

HAKEM ÖZGÜR YANKAYA 

Yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.00’de oynanacak karşyılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcıları Gökhan Memişoğlu. Mehmet Cem Hanoğlu. Dördüncü hakem ise Yiğit Peşin. Mücadelenin ilave hakemleri ise Ferhat Kestanlığlu ile Ali Zağlı. Bursaspor deplasmanda tribün kapatma cezası olması nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlar yarınki maçta tribünde olmayacak.

BURSASPOR’DA CİVELLİ YOK 

Bursaspor’da, Kasımpaşa maçında cezalı oyuncusu bulunmuyor. Yeşil beyazlıların tek eksiği Arjantinli savunma oyuncusu Renato Civelli. Yeşil beyazlılarda tedavileri süren Şamil Çinaz ile Belluschi’nin durumu maç saati belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X