Bursaspor’da kongre öncesi flaş gelişme! Şimdi ne olacak?

 Bursaspor’da, Teknik Direktör Mustafa Er’le beraber Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz’in sözleşmeleri bugün sona eriyor.

Bursaspor’da kongre öncesi flaş gelişme! Şimdi ne olacak?

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da kritik kongre süreci beklenirken, sözleşmeleri sona eren futbolcuların ve Teknik Direktör Mustafa Er’in, takımda devam edip etmeyeceği de merak konusu haline geldi.

Yeşil-beyazlılarda bugün itibariyle Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz’in sözleşmeleri sona eriyor.

6 futbolcunun gelecek sezon Bursaspor’da forma giyip giymeyeceği belli değilken, bazı oyuncuların 5 Haziran’da yapılacak kongreyi bekledikleri ve kariyerlerini o tarihten sonra yapacakları görüşmelere göre belirleyecekleri öğrenildi.

Dün itibariyle sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Mustafa Er’in de 5 Haziran’daki genel kuruldan önce hareket etmeyeceği öğrenildi…

Bu dönemde kulübe veda eden Özer Hurmacı ile kadro dışı bırakılan Ataberk Dadakdeniz’in, Bursaspor’la devam etmeleri düşünülmüyor. (İHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X