Bursaspor kritik seriye başlıyor! İzmir’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak.

Bursaspor kritik seriye başlıyor! İzmir’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 17 galibiyet ve 13 mağlubiyetle 5. basamakta tamamlayan Frutti Extra Bursaspor’un play-off macerası başlıyor.

Yeşil beyazlılar, play-off çeyrek final serisi ilk maçında bugün, normal sezonu 21 galibiyet ve 9 mağlubiyetle 4. sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka ilke deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.30’da oynanacak mücadeleyi Kerem Baki, Serdar Ünal ve Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek.

İKİ MAÇ KAZANAN YARI FİNALDE
Potanın Timsahları, ilk maçı kazanarak seride avantajlı konuma geçmek istiyor. İki galibiyete ulaşacak takımın yarı finale yükseleceği seride ikinci maç salı günü saat 20.30’da Bursa’da oynanacak.

Frutti Extra Bursaspor ile Pınar Karşıyaka arasında normal sezonda İzmir’de oynanan maçı Karşıyaka 81-80, Bursa’daki maçı ise Bursaspor 106-99 kazanmıştı. Play-off çeyrek final serisini n bir diğer ayağında ise Türk Telekom ile Galatasaray Nef saat 18.00’de kozlarını paylaşacak.

20.30/ BEIN SPORTS 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X