Bursaspor kritik virajda… İzmir’de 3 puan arıyor…

Son 3 haftada 7 puan toplayan Bursaspor bugün İzmir’de Altay’ın konuğu oluyor… Yeşil beyazlıların Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak puan mücadelesini Burak Şeker yönetecek…

Bursaspor kritik virajda… İzmir’de 3 puan arıyor…

TFF 1.Lig’de genç kadrosuyla ortaya koyduğu mücadeleyle beğeni toplayan Bursaspor bugün İzmir’de Altay ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak maçı Antalya bölgesi üst klasman hakemi Burak Şeker yönetecek.

Şeker’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ile Seyfettin Ünal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Özgür Reha Alıcı olacak. Ligde oynadığı son 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan kupada da adını 5. tura yazdıran yeşil beyazlılar Altay’ı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

YİNE AYNI HAKEM
Burak Şeker en son Bursaspor’un 27 Şubat’ta Büyükşehir Belediye Stadı’nda Altay ile oynanan ve 2-2 sona eren maçı yönetmişti. Bu mücadelede yardımcı hakem Emrah Ünal, Altay’ın yaklaşık 3 metre ofsayttan attığı ikinci golde bayrağını kaldırmamıştı.

Bursaspor buna rağmen maçı 2-2’ye getirmeyi başarmıştı. Burak Şeker ayrıca 10 Kasım 2019’da deplasmanda 1-1 sona eren Boluspor maçını da yönetmişti. 20 Ocak 2016’da Büyükçekmece Tepecik ile Bursa’da oynanan Burak Şeker’in yönettiği kupa maçını da Timsah 4-2 kazanmıştı.

ÖZER HURMACI YOK
Bursaspor’da ekim ayında sol dizinden geçirdiği ameliyatın ardından tedavi süreci devam eden Vefa Temel ile birlikte sakatlığı geçmeyen kaptan Özer Hurmacı bu akşamki maçta da forma giyemeyecek. Koronavirüs vakalarının gölgesinde ikisi lig, biri kupa olmak üzere üst üste 3 yenilgi aldıktan sonra İzmir derbisinde Menemenspor’u 2-1 yenerek moral bulan Altay’da kırmızı kart cezalısı Erhan Kartal’ın dışında eksik bulunmuyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu akşamki maçta stadyuma seyirci alınmayacak.

Golcülerin savaşı

Son 5 resmi maçında mağlup olmayan Bursaspor, yenilmezlik serisini sürdürüp İzmir’den 3 puan almak için sahaya çıkacak. Ligde oynadığı 10 karşılaşmada 14 puan toplayan Bursaspor 8’inci basamakta yer alıyor. Altay ise 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puanla 10’uncu basamakta bulunuyor. Siyah beyazlıların Giresunspor ve Tuzlaspor maçları ise takımdaki virüs vakaları yüzünden ertelenmişti. Bu akşamki maçta Altay’da 6 gollü Marco Paixao ile Bursaspor’da 7 gollü Ali Akman karşı karşıya gelecek.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu

HAKEMLER: Burak Şeker, Mehmet Cem Hanoğlu, Seyfettin Ünal
4. HAKEM: Özgür Reha Alıcı

EKSİKLER: Erhan Kartal (Altay)

EKSİKLER: Vefa Temel, Özer Hurmacı (Bursaspor)

19.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

ALTAY
34 Burak Öğür
4 Tolga Ünlü
38 İbrahim Öztürk
53 Lokman Gör
88 Özgür Özkaya
77 Jasmin Scuk
8 Yekta Kurtuluş
14 Yılmaz Özeren
7 Leandro Kappel
10 Adrien Regattin
19 Marco Paixao

Teknik Direktör: Yücel İldiz

BURSASPOR
28 Deniz Aydın
2 İsmail Çokçalış
15 Aykut Akgün
23 Furkan Emre Ünver
3 Onur Atasayar
36 Burak Altıparmak
5 Emirhan Aydoğan
61 Batuhan Kör
67 Kerem Şen
7 Burak Kapacak
18 Ali Akman

Teknik Direktör: Mustafa Er

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X