Bursaspor Kulübü, Fehmizat Bayraktar’ı unutmadı

Bursaspor ile Ankaragücü kulüpleri arasındaki dostluğun en büyük rolü olan şehit Abdülkerim Bayraktar’ın ikiz kardeşi Fehmizat Bayraktar, 6. ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Yeşil-beyazlı kulüp, yayımladığı mesajda “Teksaslılar Ölmez, Kalplerde Yaşar!”

Bursaspor Kulübü, Fehmizat Bayraktar’ı unutmadı

TFF 1. Lig kulüplerinden Bursaspor, efsane taraftarını ölüm yıl dönümünde unutmadı.

Yeşil-Beyazlı kulüp, Ankaragücü ile Bursaspor’un kardeşliğinde önemli bir rolü olan şehit Abdülkerim Bayraktar’ın ikiz kardeşi Fehmizat Bayraktar’ı 6. ölüm yıldönümünde yayımladığı mesajla andı.

Bursaspor Kulübü’nün, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verildi: “Fehmizat Bayraktar’ı vefatının 6. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Teksaslılar Ölmez, Kalplerde Yaşar!”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X