Bursaspor kulübü, örnek bir sorumluluğu yerine getiriyor

Başkan Ali Ay ‘Adanaspor veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız’ dedi.

Bursaspor kulübü, örnek bir sorumluluğu yerine getiriyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay dün Özlüce’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak 15 Temmuz gecesi ülkede yaşanan kargaşadan bahseden Başkan Ali Ay ‘Türkiye çok ciddi bir sınavdan geçti. Aziz Türk milletinin devletine sahip çıktığı, demokrasiye bağlığını güçlü bir şekilde gösterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimiz duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak Hatıra Forması kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız’ dedi. 

FİKSTÜRÜN ÖNEMİ YOK

2016-2017 sezonu fikstürünü de değerlendiren Başkan Ali Ay ‘Fikstürümüz hayırlı uğurlu olsun. Fikstür önemli ama takımımızın durumu daha da önemli. Eğer siz güçlü değilseniz fikstürün önemi yok. Çıkar aslanlar gibi mücadele de puanları alırsınız. Buna rağmen Adem Sakarya kardeşimiz çok güzel bir fikstür çekti. Allah kulübümüzün yardımcısı olsun’ diye konuştu. Timsah Arena’nın zemininin yeni sezona en iyi şekilde hazır olması için çalışıldığını belirten Ay, ‘Çim ekibimizi değiştirdik. Yetiştirmek için uğraşıyor arkadaşlar. Söylenen çok fazla problem olmayacağı. İnşallah bu işin üstesinden gelirler’ ifadelerini kullandı. 

Dzsudzsak gelme taraftarı değil

Başkan Ali Ay, Macar oyuncu için 2,5 milyon Euro’luk teklif aldıklarını açıkladı. 

Medya mensuplarının Dzsudzsak’ın durumu hakkında soru sorması üzerine Başkan Ali Ay, “Dzsudzsak için araya soranlar var ama şuana kadar resmi bir teklif gelmedi. Soranlar sadece bilgi sahibi olmak için arıyorlar. Hatta Dzsudzsak ile ilgili Birleşik Arap Emirlikleri takımından 2.5 milyon Euro teklifi ben kabul etmedim. Dzsudzsak’ın geçen sezon bize maliyeti 8.5 milyon Euro gibi. Dördün üstünü görmesi lazım diye düşünüyorum.  Satılana kadar bizim futbolcularımız. Ayın 25’inde durum değerlendirmesi yapacağız ona göre hareket edeceğiz. Dzsudzsak fazla gelme taraftarı değil.

25 bini bulmalıyız

Kombine satışlarına da değinen ‘Daha 5 bini bulmadık ama ben ümitliyim. Hazırlık maçlarında takımımız gördükten sonra hareket olur. Ben en az 25 bini bulacağımızı ümit ediyorum. İnşallah yanılmam. Taraftarımız da beni yanıltmaz. Ayrıca Bursaspor’un maç günleriyle alakalı Kulüpler Birliği’nde görüşümü bildireceğim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X