Bursaspor, kupa maçı için önceden harekete geçti

Şenol Hoca, çim uzmanı Muhittin İpek ve Atatürk Stadı müdürü Varol Çorapçıgil’i incelemelerde bulunması için Başkent’e gönderdi. Bugünkü antrenman 19 Mayıs Stadı’nın zeminine benzer şartlarda yapılacak.

Bursaspor, kupa maçı için önceden harekete geçti

Bursaspor, çarşamba günü Gençlerbirliği’yle önemli bir kupa maçına çıkacak. Bu karşılaşma öncesi yeşil beyazlıları düşündüren en önemli konu 19 Mayıs Stadı’nın zemini. 

Son dönemde Başkentte oynanan maçlarda bütün teknik adamlar bozuk zeminden şikayet ederken, Teknik Direktör Şenol Güneş zorlu randevu öncesi bu konuda harekete geçti. Deneyimli teknik adam, çim uzmanı Muhittin İpek ve Atatürk Stadı müdürü Varol Çorapçıgil’i incelemelerde bulunması için Başkent’e gönderdi. 

RAPOR SUNDULAR

İpek ve Çorapçıgil, 19 Mayıs Stadı’nın zeminini ve şartları inceleyerek, Güneş’e rapor sundu. İkili, Bakanlığa bağlı olan 19 Mayıs Stadı’nın bozuk zemini için yetkililere bir takım önerilerde de bulundu. 

Bu arada Bursaspor bugünkü antrenmanını 19 Mayıs Stadı’nın zeminine benzer şartlarda yapacak. Muhittin İpek, Özlüce Tesislerinde bir sahaya aynı şartlara getirdiklerini belirterek ‘Takımımızın o zeminde sıkıntı yaşamaması gerekiyor. Bugünkü çalışma bu şartlarda olacak’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X