Bursaspor, kupada Tepecikspor`u ağırlıyor

Boş tribünler önünde oynanacak olan karşılaşmada yeşil beyazlılar, turu atlamak istiyor. Atatürk Stadı`ndaki mücadele 16.00`da başlayacak.

Bursaspor, kupada Tepecikspor`u ağırlıyor
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında bugün TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tepecikspor’u konuk edecek. Atatürk Stadı’nda 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcılıklarını Sezgin Çınar, Emir Eray Eyisoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yaşar Can Temizel olacak. Mücadele yeşil beyazlıların geçen sezondan kalan cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak.
 
11 değişiyor
 
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupasında dramatik bir şekilde finalin kapısından dönen Timsah, bugün turu geçerek rakibi karşısında herhangi bir sürpriz yaşamak istemiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in bugünkü maçta Spor Toto Süper Lig’de fazla şans vermediği isimleri sahayı sürmesi bekleniyor. Deneyimli teknik adamın Ethem Ercan Pülgir, Samuel Holmen, Bakaye Traore, Enes Ünal’ı 11’e alacağı tahmin ediliyor.
A-SPOR CANLI
 
Zor durumdalar!
 
Bursaspor’un bugünkü rakibi Tepecikspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiriyor. İnegölspor’un da bulunduğu grupta 8 puanla 15.sırada bulanan İstanbul ekibi şuana kadar sadece 1 galibiyet alabildi. Kalesinde 19 gol gören Tepecikspor rakip fileleri ise 13 kez havalandırdı. Geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Armağan Turhan’la yollarını ayıran yeşil beyazlılar’da takımı şuanda Şenol Demir çalıştırıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X