Bursaspor lig hazırlığına başladı

Bursaspor, Süper Lig’in 20’nci haftasında 6 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Medipol Başakşehir’la sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına, bugün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile başladı.

Bursaspor lig hazırlığına başladı

HAMZAOĞLU İSTANBUL’DA

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İstanbul’da ödül törenine katılacağı için çalışmayı yardımcı antrenör Yıldırım Uran gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 

Dar alanda çabukluk ve pas çalışmasının ardından yeşil-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı yarı sahada çift kale maç yaptı. İkinci bölüm çalışma medya mensuplarına kapatılması dikkat çekti. 

YENİLER ANTRENMANDA

Bu arada Bursaspor’un dün akşam kadrosuna dahil ettiği yeni transferleri Galatasaray’dan kiralanan Jem Paul Karacan ile Trabzonspor’un serbest bıraktığı Deniz Yılmaz, antrenmanda yer aldı. Her iki futbolcu çalışma öncesi yardımcı antrenörlerle bir araya gelerek konuştu.

Bursaspor, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın da saat 15.30’da basına kapalı çalışmayla sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X