Bursaspor maç öncesi büyük anlaşmayı açıkladı!

Bursaspor, bugün saat 14.00’te Anadolu Üniversitesi ile oynanacak maçın öncesinde ”Yatırım Finansman” kuruluşuyla yapılan isim hakkı sözleşmesini açıkladı.

Bursaspor maç öncesi büyük anlaşmayı açıkladı!

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, haberi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

”Değerli Bursasporlular;

Kulübümüzü ait olduğu yere taşımak amacıyla çıktığımız yolda sizlerin de desteğiyle emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bizler için uzun ve zorlu süreçler barındıran bu yolu şehrimizin ve ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteğiyle daha güzel ve daha kolay kılacak anlaşmalardan birini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Batı tribünümüzde yer alan ve iş dünyamızın yoğun ilgi gösterdiği 1963 tribünümüzün isim hakkı konusunda “Yatırım Finansman” kuruluşuyla anlaşmaya varmış durumdayız. Bu anlaşma ile kulübümüze 6 milyon TL değerinde bir gelir kazandırmış olmanın mutluluğunu camiamızla paylaşıyor, Yatırım Finansman şirketinin sahiplerine şahsım ve kulübüm adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X