Bursaspor maçında gözden kaçmayan ayrıntılar!

Bursaspor’da Kırklarelispor maçının kadrosunda geçen haftaya göre 3 değişiklik yapıldı. İşte karşılaşmadan öne çıkan notlar…

Bursaspor maçında gözden kaçmayan ayrıntılar!

Bursaspor’da Kırklarelispor maçının kadrosunda geçen haftaya göre 3 değişiklik yapıldı.

Yeşil beyazlılarda U19 Milli Takımı’nda yer alan Yusuf Sertkaya ve Yiğit Fidan’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Furkan Emre Ünver ile Hasan Sabri Karaca maç kadrosunda yer almadı.

Teknik Direktör Ümit Şengül Yiğit Fidan’ın yerine Kerem Kök’e, Yusuf Serkaya’nın yerine Barış Dalkıran’a şans verirken, geçen hafta 11’de başlayan Deniz Dirk Knibbe’nin yerine ise maça yetiştirilen Çağatay Yılmaz ilk 11’de görev aldı.

Eray Duman ilk kez

Kırklarelispor’u mağlup eden Bursaspor’da 2008 doğumlu futbolcu Eren Duman, kariyerinde ilk kez profesyonel bir maçta forma giydi. Dünkü mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve 77. dakikada Berat Altındiş’in yerine oyuna dahil olan genç kanat oyuncusu Bursaspor A takım formasını ilk kez giymenin heyecanını yaşadı.

Hasret 10 maça çıktı

Bursaspor’da iç sahada galibiyet özlemi devam ediyor. Dün de Kırklarelispor karşısında kazanamayan yeşil beyazlı ekibin Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’ndaki galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Timsah en son iç sahada 22 Ekim’de oynanan Adıyaman FK karşısında 1-0’lık skorla kazanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X