Bursaspor-Medipol Başakşehirspor notlar

Bursaspor’un yeni transferlerinden Arjantinli Pablo Martin Batalla ile Deniz Yılmaz ilk 11’de yer alırken, Jem Paul Karacan ile yedek kulübesinde başladı.

Bursaspor-Medipol Başakşehirspor notlar

Bu arada Hamza Hamzaoğlu, Emre Taşdemir’i 18 kişilik maç kadrosuna almaması dikkat çekti.

BAKAN EFKAN ALA MAÇI İZLEDİ

Bir dizi temaslar için Bursa’ya gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Timsah Arena’ya geldi. Bakan Ala; burada Bursaspor-Medipol Başakşehir karşılaşması protokol tribününden izledi.

YILDIZLAR YEDEK KULÜBESİNDE

Bursaspor’un bu sezon büyük paralar ödeyerek kadrosuna dahil ettiği, ancak bu güne kadar verim alamadığı Stoch, Balasz Dzsudzsak ve Tom de Sutter ilk onbir yerine yedek kulübesinde kendilerine yer bulabildi. 

BOZ BAYKUŞLAR TRİBÜNDE 

İstanbul’dan gelen yaklaşık 50 civarında Medipol Başakşehir taraftarı yerleri aldı. Boz Baykuşlar maç boyunca takımlarına destek verdiler.

MAMAT VE BERATGİL İÇİN SAYGI DURUŞU

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren fut ol adamları Suat Mmat ve Ali Beratgil anısına karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

EMRE BELÖZOĞLU HAMZA HOCAYI KUTLADI

Medipol Başakşehir kaptanı Hamza Hamzaoğlu, hakem Hüseyin göçek’in başlama düdüğü öncesinde Bursaspor, yedek kulübesine giderek teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na başarı diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X