Bursaspor mental olarak da çöktü! Şimdi ne olacak?

Sahasında Kıklarelispor’a yenilen yeşil beyazlıların ligde kalma hesapları alt üst oldu… Trakya temsilcisi karşısında net pozisyonlar bulan ancak bunları cömertçe harcayan yeşil beyazlı ekipte alınan bu mağlubiyet oyuncuları mental olarak da derinden etkiledi.

Bursaspor mental olarak da çöktü! Şimdi ne olacak?

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma ümitlerini neredeyse tüketen Bursaspor’da moraller bozuk. 32. hafta maçında sahasında Kırklarelispor’a karşı net pozisyonlar bulan ancak bunları cömertçe harcayan yeşil beyazlı ekipte alınan bu mağlubiyet oyuncuları derinden etkiledi. Üst üste 3 maçta toplanan 7 puanın sonrasında gelen yenilgi ligde kalma hesaplarını da bozdu.

BEKLENMEDİK YENİLGİ

Mucizenin peşinden koşma adına mücadele eden Bursaspor’da teknik heyet de Kırklarelispor karşısında gelen beklenmedik mağlubiyet sonrası oyuncuları yeniden motive etmek için büyük çaba sarf edecek. Hafta sonu oynanan maçın ardından verilen iki günlük izin bugün sona erecek Timsah’ta, Teknik Direktör Ümit Şengül ve antrenör ekibi genç oyuncuların moralini yükseltmek istiyor.

HAFTA SONU MAÇ YOK

Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle hafta sonunu maç yapmadan geçirecek Bursaspor’un önünde, 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Zonguldak Kömürspor maçı öncesinde hazırlanmak için ekstra süresi olacak. Yeşil beyazlılar, matematiksel olarak kesinleşene kadar mücadelesine devam edecek. Ligde düşmeyi garantileyen tek takım Adıyaman FK.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X