Bursaspor neden kaybetti? İşte maç sonu yorumlar…

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, karşılaşmaya istedikleri gibi başladıklarını ancak rakibin katı savunmasını aşamadıklarını söyledi.

Bursaspor neden kaybetti? İşte maç sonu yorumlar…

Antalyaspor’u tebrik eden Tan, “Üçüncü bölge baskısıyla maça başladık, oyunu kontrol eden, pas yapan takımdık fakat penaltı golü sonrası mağlup duruma düştük. 1-0’dan sonra rakibimiz katı savunma uyguladı, bunu aşmakta zorlandık, üçüncü bölge etkinliğinde zayıf kaldık. Akabinde kontra ataklar sonucu, basit hatalarla yediğimiz iki gol var. Rakibimiz savunmasında başarılıydı, üretken olamadık” diye konuştu.

ALİ FİZİKSEL OLARAK KAYBOLDU
Fazlı Tan, ikinci yarıda Ali Akman’ın oyundan alınmasına tepki olarak soyunma odasına direkt gitmesiyle ilgili gelen soru üzerine, “Sakatlığı yok, taktiksel anlamda değişiklik oldu. Rakip katı savunma yaptığı için Ali’nin fiziksel olarak kaybolduğunu düşündük, oraya Batuhan Kör’ü geçirdik, her oyuncu sahada kalmak ister. Onun üzüntüsü ile beraber soyunma odasına geçiş yaptı” kullandı.

Ersun Yanal;

Bursaspor önemli bir takım oldu

Fraport-TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, galibiyetten ötürü oyuncularını kutlarken, “Bu tür maçlar kolay değil, Bursaspor önemli bir takım oldu. Herkesin gündeminde, oyuncular da gündemde. Çok başarılı gidiyorlar, böyle bir takıma karşı hızlı skor alan takımımızı kutluyorum, bundan sonra da aynı istek ve arzuda olmalarını diliyorum” dedi.

İstikamet Antalya

TFF 1.Lig’de ilk yarıyı 27 puanla 9. sırada tamamlayan, Antalyaspor’a dün 3-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Bursaspor bugün 10 günlük kamp için Antalya’ya gidiyor. İkinci yarı hazırlıklarını güneyde sürdürecek olan yeşil beyazlılar daha sonra Adana Demirspor maçı için bu kente geçecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X