Bursaspor nerede Altepe orada

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Bursaspor nerede Altepe orada

Yeşil beyazlı takımı hiçbir maçta yalnız bırakmayan Başkan Altepe, mücadeleyi Kasımpaşaspor kulübü başkanı Turgay Ciner’le takip etti. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise PFDK’nın verdiği 45 günlük ceza nedeniyle tribünde yer almadı.

Genç Ertuğrul 11’de

Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, Renato Civelli ve Serdar Aziz’in yokluğunda stoperde Şamil Çinaz’ın yanında genç Ertuğrul Ersoy’a şans verdi. Bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkan ve maçın başında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen 17 yaşındaki stopere takımın tecrübeli isimleri destek vermeye çalıştı.

Taraftar olmayınca ses çıkmadı

Ceza nedeniyle Bursasporlu taraftarlar dünkü karşılaşmada yoktu. Yeşil beyazlı taraftarlara ayrılan bölüm boş kalırken, ev sahibi takım taraftarları da maça fazla ilgi göstermedi. Mücadeleyi yaklaşık 500 kişi izledi. Yeşil beyazlı taraftarlar olmayınca Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda adeta ses çıkmadı.

Skibbe de geldi

Dünkü 90 dakikayı izleyenler arasında Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe de vardı. Alman teknik adam önümüzdeki hafta karşılaşacakları Kasımpaşa’yı gözlem altına aldı. Bu arada Timsah’ın eski menajeri Süha Sidal ile eski futbolculardan Ersan Martin, Ali Cansun, Levent Kartop, Cenk Tekelioğlu, Kemallettin Baştürk ve Saffet Akyüz’de mücadeleyi takip etti.

Karabük Timsah’ı izledi

Bursaspor’un cumartesi günkü rakibi Kardemir Karabükspor dün karşılaşmada da yeşil beyazlıları gözlem altına aldı. Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın yardımcılarından olan ve bir dönem Bursaspor forması da giyen İlhan Var’ın sık sık not tutatuğu gözlendi. İlhan Var, Bursaspor’un Başakşehir karşılaşmasını da takip etmişti. 

Şener imajı değiştirdi 

Bursaspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı dün yeni imajıyla sahaya çıktı. Sakalları kesen ve saçlarını kısaltan Şener, 90 dakika vasat bir görüntü çizdi. Deneyimli oyuncu ikinci yarıda Scarione’le yaptığı sert hareket sonrası kırmızı karttan kurtuldu.

Önce güneş sonra yağmur

Dünkü 90 dakikada futbolcuları iklim şartları da zorladı. 13.00’de start alan mücadele güneşli bir havada başlarken, ilerleyen bölümlerde yoğun bir yağış vardı. İkinci yarıdaki sahanın zemini de yağışla birlikte kayganlaştı. 

Terim bu kez uğursuz geldi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 5-3 sona eren mücadeleyi izleyenler arasındaydı. Yeşil beyazlı takımın milli isimlerini gözlem altına alan deneyimli çalıştırıcı heyecanlı geçen karşılaşmayı pür dikkat izledi.

Futbolcuların son durumlarını gözlemleme fırsatı bulan Terim, mücadelenin son 5 dakikasını izlemeden stattan ayrıldı. Terim, Bursaspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynadığı ve 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 kazandığı karşılaşmayı da takip etmişti.

Volkan’a sardılar

Kasımpaşaspor karşısında 2 gol atan Volkan Şen’e Kasımpaşalı taraftarlar maç içinde sözlü sataşmada bulundu. İkinci yarının sonlarına doğru sol kanatta görev yapan kaptana küfürler edilmesinin ardından Veysel Sarı’nın araya girmesiyle ortalık sakinleşti.

Sahayı suladılar

Maç öncesi Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın zemini sulandı. Zeminin sert olmasını nedeniyle yetkililer sahayı ıslatarak yumuşattı.

Fernandao son anda

Golcü oyuncu Fernandao maçın başında ısınma hareketlerinin ardından soyunma odasının yolunu tuttu. Sağlık ekipleriyle birlikte içeri giren Fernandao beli ağrıdığı için tedavi oldu. 

Traore kadroya giremedi

19 oyuncuyla İstanbul’a gelen Bursaspor’da Traore maç kadrosuna giremedi. Tecrübeli oyuncu maçı tribünden takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X