‘Bursaspor olmasaydı, Hamburg’a gidemezdim’

Batuhan Altıntaş, yeni takımının kampında sadece OLAY Spor’a konuştu

‘Bursaspor olmasaydı, Hamburg’a gidemezdim’

Yeşil beyazlı takımda yaşadığı sıkıntılı süreçle ilgili bir kırgınlığının olmadığını ifade eden genç yıldız, “Ben Bursaspor sayesinde buralardayım. İşim kolay değil ama hedefim formayı kapmak” dedi.

Geçtiğimiz sezon başında sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılıp Vakıfköy’e gönderilen ve bu sezon da 400 bin Euro yetiştirme bedeli karşılığı Almanya’nın Hamburg takımına transfer olan Batuhan Altıntaş’ın yolu Bursaspor’la bir kez daha kesişti. Bursaspor ile Hamburg’un Marienfeld’de aynı otelde kamp yapması nedeniyle eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren genç yıldız, Almanya kampında sadece OLAY Spor’a konuştu.

‘ÇOK ŞANSLIYIM’

Hamburg takımına transferinde büyük rol oynayan Bundesliga ekibinin antrenör Erdiç Sözer’e kendisine güvendiği için teşekkür eden Batuhan, “Her oyuncunun hayalinde Avrupa’da oynamak vardır. Ben çok şanslıyım çünkü Avrupa’nın büyük kulüplerinden birine transfer oldum. İşimin kolay olmadığını biliyorum ama hedefim formayı kapmak ve bırakmamak” dedi.

‘BURSA’YI UNUTAMAM’

Bursaspor’un hayatında büyük önem taşıdığın vurgulayan Batuhan Altıntaş, “Dedem, Bursaspor’da oynadı, babam antrenörlük yaptı. Ben de Bursaspor’da yetiştim. Eğer Bursaspor ismi kartvizitimde olmasaydı Hamburg’a kesinlikle transfer olamazdım. Bursaspor sayesinde buradayım. Bunu unutmam mümkün değil. Bazı sıkıntılar yaşadığım doğru ama kimseye karşı bir kırgınlığım yok” diye konuştu.

‘BAŞARILI OLACAKLAR’

Eski takım arkadaşlarıyla buluşmasının kendisine de sürpriz olduğunu ifade eden genç yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Arkadaşlarımla bir süredir görüşemiyorduk. Hasret giderdik. Bursaspor’un iyi bir kadrosu var ve bu sezon başarılı olacaklarına inanıyorum. Gönül isterdi ki, yeşil beyazlı formayı daha fazla giyeyim ama kısmet böyleymiş. Ben artık Bursaspor’u Avrupa’da oynayarak temsil edeceğim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X