‘Bursaspor ortak değerimiz’

Bursaspor’u zirve yürüyüşünde önemli isimler de yalnız bırakmadı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağl

‘Bursaspor ortak değerimiz’

Karşılaşma öncesi Bursalı işadamı Faik Çelik’in, kendisi için verdiği yemeğe katılan Cavit Çağlar, Bursaspor Başkanı Ali Ay’ı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayıp, “Bursaspor hepimizin değeri.  Hamza Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Bursaspor’un dün önemli misafirleri vardı… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, yeşil beyazlı takıma destek vermek amacıyla Timsah Arenada’ydı… Bursaspor’u zirve yürüyüşünde yalnız bırakmayan Müezzinoğlu, Çağlar, Küçük, Altepe ve Mustafa Çağlar, mücadeleyi protokol tribününde birlikte takip etti. 

ÇELİK’TEN YEMEK

Karşılaşma öncesi ise Bursalı işadamı Faik Çelik, Sheraton Otel’de Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar ve Türkiye Futbol  Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar’a yemek verdi. Organizasyona Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç,  AK Parti eski İl Başkanı Nagip Vardar, Bursalı işadamları Sedat Çağlar, Mustafa Oran, Cemal Vardar, OLAY TV Genel Yayın Müdürü İsmail Öztat ve OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney de katıldı…

AY BİLGİ VERDİ

Önemli konukların yer aldığı yemekte konu Bursaspor’du… Başkan Ali Ay, kulübün iyi yolda olduğunu belirterek, stadın isim hakkı, loca satışı, takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Ay ayrıca, desteklerinden dolayı başta Çağlar ailesi olmak üzere diğer misafirlere teşekkür etti. Devlet Eski Bakanı aynı zamanda da Bursaspor’un unutulmaz başkanları arasında yer alan Cavit Çağlar da, Ali Ay ve ekini verdikleri mücadeleden dolayı kutlarken, “Bursaspor hepimizin ortak değeri.  Bu sezon takım da iyi gidiyor. Hamza Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X