Bursaspor play-off’u nasıl yakalar?

Yeşil beyazlılar, Altınordu maçıyla son bulan 6 maçlık serinin tekrarını gerçekleştirip, play-off potasına girmek istiyor. Peki bu 6 maçlık seride Timsah’ı nasıl rakipler bekliyor…

Bursaspor play-off’u nasıl yakalar?

TFF 1. Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta alınan 2-1’lik Altınordu yenilgisiyle son bulan Bursaspor, pazartesi akşamı Giresun deplasmanında yeni bir seri başlatmaya çalışacak. Sezon başındaki istikrarsız görüntüsünü, ilk yarının sonlarına doğru galibiyet serisine çeviren Bursaspor, topladığı puanlarla da yeniden play-off hattı yarışına dahil oldu. 30 puan ile 9. sırada yer alan yeşil beyazlılar, geçtiğimiz hafta sahasında Altınordu’ya 2-1 mağlup olmasıyla 6 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

İKİ KRİTİK HAFTA
Bursaspor, 20. hafta mücadelesinde mevcut lig lideri Giresunspor’a konuk olacak. Sezonun ikinci yarısına zorlu bir fikstür ile başlayan Bursaspor, Giresunspor deplasmanın ardından ligde 5. sırada yer alan Tuzlaspor’u ağırlayacak. Play-off yolunda iddiasını korumak isteyen yeşil beyazlılar, bu kritik mücadelelerden arzuladığı sonuçlarla ayrılarak, rakipleriyle puan farkını da aşağı çekmeyi planlıyor. Liderin 11 puan gerisindeki Bursaspor, play-off hattının da 2 puan uzaklığında bulunuyor.

DENGELİ MAÇLAR OLACAK
22. haftadan itibaren ise Bursaspor, fikstür açısından daha dengeli maçlar oynayacak. Tuzlaspor maçının ardından 16. sıradaki Balıkesirspor’a konuk olacak yeşil beyazlılar, akabinde 15. sıradaki Menemenspor ve 14. sıradaki Akhisarspor’u ağırlayacak. Sonrasında 13. sıradaki Boluspor deplasmanına gidecek Bursaspor, bir sonraki maçında 17. basamaktaki Ankaraspor’u ağırlayacak. 6 hafta boyunca üst üste kendi sıralamasının altındaki ekiplerle karşılaşacak yeşil beyazlılar, bu süreci 11. basamaktaki Adanaspor deplasmanıyla noktalayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X