Bursaspor potada gülmeyi unuttu! İlk sezonunda tur şansını…

ING Basketbol Süper Ligi’nde son 5 maçtır kazanamayan Frutti Extra Bursaspor, Avrupa’daki 7. karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılarak tur şansını kaybetti…

Bursaspor potada gülmeyi unuttu! İlk sezonunda tur şansını…

ING Basketbol Süper Ligi’nde son 5 maçtır kazanamayan Frutti Extra Bursaspor, Avrupa’daki 7. karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılarak ilk sezonunda tur şansını kaybetti…

Deplasmanda lider Gran Canaria ile karşılaşan yeşil beyazlılar, rakibine 89-76 mağliup olmaktan kurtulamadı.

2 oyuncusunun Covid-19 testinin pozitif çıkması, Ömercan İlyasoğlu’nun da sakatlığı nedeniyle olmadığı maçta sahaya 8 kişilik kadroyla çıkabilen Potanın Timsahları, maçın başında ve son çeyrek dışında rakibiyle başa baş mücadele etti.

Gran Canaria Arena’da oynanan maçın ilk çeyreğini 22-17 geride kapatan Frutti Extra Bursaspor, mücadelenin istekli bir görüntü sergilediği ikinci periyodun ardından soyunma odasına yine de 47-41 yenik girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına da istekli başlayan yeşil beyazlılar, hücumda etkili olurken, savunmada aynı başarıyı gösteremeyince farkı eritemedi. Son periyoda 68-62 geride giren Potanın Timsahları, maçtan da 89-76 mağlup ayrıldı ve 7. maçında da galibiyete ulaşamadı. Frutti Extra Bursaspor rakibiyle evinde oynadığı ilk maçı da 94-76 kaybetmişti.

Ligde son 5 maçtır kazanamayan yeşil beyazlılar, cumartesi günü Anadolu Efes’in konuğu olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X