Bursaspor potada üzdü! Son saniyede…

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, evinde Türk Telekom’a 108-107 mağlup oldu.

Bursaspor potada üzdü! Son saniyede…

Zirve takipçisi rakibiyle Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar, maça etkili başladı.

Maçın ilk 2 çeyreğinde konuk ekipte Wiltjer’i durdurmakta zorlanan Potanın Timsahları, yine de ilk çeyreği 29-26 önde tamamladı. İkinci periyatto zaman zaman üstünlüğü kaptıran Frutti Extra Bursaspor, soyunma odasına da 54-53 önde girmeyi bildi.

PES ETMEDİ AMA…
İkinci yarınan başında rakip hücumları durdurmakta zorlanan yeşil beyazlılar, üstünlüğü de kaptırdı. Rakibinin farkı açmasına engel olamayan Potanın Timsahları, mücadelenin son periyoduna ise 87-81 geride girdi. Son çeyrekte oldukça etkili bir oyun sergileyen ve pes etmeyen yeşil beyazlılar, eşitliği yakaladı. Nefes kesen maçın son anlarına kadar heyecan sürerken, Frutti Extra Bursaspor son saniyede Munford’un atışında sayıya ulaşamadı ve karşılaşmadan 108-107 mağlup ayrılarak 7. maçında 4, üst üste 2. yenilgisini aldı.

Mücadelede Frutti Extra Bursaspor’da Kenneth Kadji’nin 34 sayı, Munford’un 31 sayı, 7 asistlik performansı yenilgiyi önlemezken, konuk ekipte Wiltjer’in 36 sayı, 7 ribaundluk performansı galibiyette önemli rol oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X