‘Bursaspor rakibimiz değil’

Kupadaki mücadeleye Özlüce’de hazırlanan Yomraspor’da Teknik Sorumlu Raşit Çalık, ‘Rakibimize saygı duyuyoruz. Çıkıp mücadelemizi vereceğiz’ dedi.

‘Bursaspor rakibimiz değil’

RECAİ UYSAL

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın Bursaspor’un konuğu olacak TFF 3.Lig takımı Yomraspor, hazırlıklarını yeşil beyazlı kulübün tesislerinde sürdürüyor… Hafta sonunda aynı grupta olduğu Yeşil Bursa ligde karşılaşan ve sahadan 3-0 mağlup ayrılan Karadeniz ekibin teknik patronu Raşit Çalış, ‘Bursaspor bizim rakibimiz değil. Gücümüzü biliyoruz. İlimizi ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız’ dedi.

“LİGİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Süper Lig takımıyla oynamanın zorluklarını bildiklerini ifade eden Çalık konuşmasına şöyle devam etti:

‘Güzel seyir zevki olan bir maç için mücadele edeceğiz. Umarım izleyenler keyif alır. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraş vereceğiz. Bizim hedefimiz ligde başarılı olmak. Tabii, kupada da bir şeyler yapmak istiyoruz. Bunun için uğraş veriyoruz. Sakatlıksız, kazasız bir mücadele olur umarım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X