Bursaspor rotayı o isme çevirdi!

Golcü transferinde arayışını sürdüren Bursaspor’da rota bir kez daha 34 yaşındaki Adis Jahovic’e döndü.

Bursaspor rotayı o isme çevirdi!

Ara transfer döneminin başlamasına rağmen transfer tahtası henüz açılamayan ve yabancı kontenjanı da dolu olan Bursaspor’da, bir yandan tahtanın açılması için çalışmalar sürerken diğer yandan da transfer arayışları devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda yeşil beyazlılarda gözlerin Göztepeli Adis Jahovic’e çevrildiği öğrenildi.

OZEGOVIC’TEN VAZGEÇİLDİ
Gaziantep FK’dan kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin ve sağ bek Pawel Olkowski ile söz kesen Bursaspor’da Sportif Direktör Deniz Kolgu, bonservisi elinde olan Sırp golcü Ognjen Ozegovic ile anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ertesi günü Ozegovic’in istediği peşinatta ve yıllık ücrette birden artırışa geçmesi sonucunda Bursaspor bu transferden vazgeçti.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Ozegovic transferinin rafa kalkmasının ardından birçok isim gündeme gelen Bursaspor’da rota yeniden Göztepeli Adis Jahovic’e çevrildi. Göztepe’nin Arjantinli forvet Franco Matıas Di Santo’yu renklerine katmasının ardından yollarını ayırabileceği konuşulan 34 yaşındaki Makedon futbolcu Jahovic’in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

389 MAÇTA 157 GOL
Bu sezon sarı kırmızılı formayla 21 maça çıkan Adis Jahovic 4 kez de fileleri sarsmayı başardı. Kariyerinde Göztepe’nin dışında Türkiye’de Antalyaspor, Yeni Malatyaspor, Konyaspor takımlarında da oynayan tecrübeli futbolcu, kariyerinde toplam 389 maça çıkıp 157 gol ve 39 asistlik performans gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

  1. Hakikatten kimi alacaksin tatta kapali para yok bizde taraftar olarak yardim etmeliyiz herkez 100 tl verse tahtayi acariz kimse yanasmiyor heseyi hazir bekliyor bizdeki taraftar sdata parasiz girmeye calisan bir suru les kargalari var gozumle goruyorum boynuna kart takip gorevlimis gibi giriyorlar kendim sahit oldum bu sezon nasil olacak bu soylermisiniz bursaspora faydan yok atmaya gelince mangalda kul birakmiyorsunuz birakin bu isleri herkez bursaspora faydali olmasi gerekir saygilarimla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X