Bursaspor sahaya kazanmak için çıkar

Genç oyuncuların performansından memnun olduğunu ifade eden Tunahan Akdoğan ‘Sahaya kim çıkarsa çıksın o formanın hakkını vermek zorundayız dedik.’ diye konuştu.

Bursaspor sahaya kazanmak için çıkar

Ümraniyespor maçında Bursaspor’u sahaya çıkaran Teknik Direktör Tunahan Akdoğan, genç oyunculara şans tanıdıklarını söyledi.

Kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten genç teknik adam ‘Kupada her hangi bir iddiamız olmamasına rağmen maçtan önce oyuncularımıza Bursaspor sahaya her zaman kazanmak için çıkar diye izah ettik. Ve arzuladığımız gibi kazandık. Bursaspor’un şuanki gidişatında U21 hocası olduğum için bu görevi özellikle bu müsabaka için bize layık gördüler. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundaydık. Biz Bursaspor’u temsil ediyoruz, sahaya kim çıkarsa çıksın o formanın hakkını vermek zorundayız dedik.’ diye konuştu.

60’DAN SONRA ETKİLİYDİK

Maçın son bölümünde etkili olduklarının altını çizen Akdoğan ‘Zemin kaygan olmasına rağmen ilk yarıda pozisyon bulup gol yapmak istedik ama başaramadık. İkinci yarı rakibin kazanmak için her şeyi deneyeceğini biliyorduk. İkinci bölgede oyunu tutup dönen topları kazanıp rakibe baskı yapıp  araya atılacak toparda etkili olacağımızı söyledik. Özellikle 60’tan sonra düşüdüğümüz pozisyon gerçekleşti. Final paslarına biraz daha dikkat etseydik 2-3’te olabilirdi. ‘ dedi. Tuhanan Hoca genç oyuncularla ilgili olarak ise ‘Genç arkadaşlara güvenip onlara bu şansı vermek lazım. Bir kere değil 2-3 kere vermek lazım. Oyuncu oynaya oynaya kendini geliştirir. Rüştü ile kaleci Muhammet bugün sahanın yıldızıydı.’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X