Bursaspor sevgisi bambaşka

Yıllar boyunca biriktirdiği takımın eşyalarıyla evini müzeye dönüştüren Bursaspor taraftarı ve Frutti Extra Bursaspor Yönetim kurulu Üyesi Adnan Orhan, takımın tarihine de bu eşyalarla ışık tutuyor

Bursaspor sevgisi bambaşka

Bursaspor taraftarı ve ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Frutti Extra Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Adnan Orhan, yeşil beyazlı kulübe bağlılığını evini müzeye çevirerek gösterdi. Evinin dört bir yanını yeşil beyazlı kulübe ait hatıralar ve eşyalarla donatan Orhan, Bursa ekibinin yakın tarihine de böylelikle ışık tuttu. Bursaspor’un 16 Mayıs 2010 yılında elde ettiği Süper Lig şampiyonluğundaki Atatürk Stadı’nın çimlerinden, 12 yıl boyunca Atatürk Stadı’nda oturduğu aynı koltuğa ve oyuncuların formalarına kadar pek çok materyal ile evini yeşil beyaza çeviren Orhan, aynı zamanda sadece futbol değil, basketbol ve voleybol branşlara ait hatıralara da evinde yer verdi.

HAYRANLIKLA İZLİYORLAR

“Babadan kalma Bursasporluluk olduğu için Bursaspor objelerini değerlendirmek istedim” diyen Orhan, “Bir köşede hatıralar duruyorken, neden evimin duvarlarını bunlarla çevreleyerek bir müze şeklinde evimi yapmıyorum diye düşündüm. Sonrasında elimdeki tüm objeleri topladım ve odayı oluşturdum. Eskiye dair çok nostaljik, güzel şeylerimiz var. Bu duyguları yaşamak bana gerçekten çok mutluluk veriyor” ifadelerini kullandı. Evine gelen Bursasporlu sporcuların da bu duruma hayranlıkla baktığını belirten Orhan, “Sporcular hayranlıklar izliyorlar. Futbol dışında Bursaspor’un basketbolu da var, voleybolu da vardı. Burada, üçü bir arada Bursaspor ailesi olarak var. Kulübümüze her türlü desteğimiz var ve sürecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X