Bursaspor şirketleşiyor mu?

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurul öncesinde şirketleşme üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Bursaspor şirketleşiyor mu?

Emre KURTBAY

12 Şubat’ta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile 1.Başkanvekili ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret eden Bursaspor yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili düşüncelerini OLAY’la paylaşan Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, Türk futbolu ve altyapıyla ilgili genel bir değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Karşılıklı bilgilendirmelerde bulunduklarını aktaran Başkan Bür, “TFF Başkanımız ‘Size söz vermiştim, geldim’ dedi. Altyapıyla ilgili geniş bir değerlendirme yaptık. Kendisine ‘Biz altyapı kulübüyüz, bize destek olursanız seviniriz. Altyapıdan oyuncularla mücadele ediyoruz’ dedik. Özlüce Tesislerimizi çok beğendi” ifadelerini kullandı.

ŞİRKETLEŞME ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

Başkan Bür, göreve geldiklerinden itibaren kendilerine güven duyduğunu ifade eden TFF 1. Başkanvekili ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın da kulübün şirketleşmesi konusunun önemine vurgu yaptığını söyledi.

Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurul öncesinde şirketleşme üzerinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Bür, taleplerini ilettiklerini ve yapılan ziyaretten dolayı mutlu ayrıldıklarını belirterek görüşmelere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X