Bursaspor, son üç maçında ‘sıfır’ çekti

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iyi başlayan Bursaspor, son üç maçında ‘sıfır’ çekti.

Bursaspor, son üç maçında ‘sıfır’ çekti

Ligde son üç maçında deplasmanda Beşiktaş’a 3-2, sahasında Akhisar Belediyespor’a 2-0, deplasmanda ise Kayserispor’a 2-1 yenilen Bursaspor, son üç maçından puan alamadı. UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını mucizelere bıraktı. 

BURSASPOR 4 TAKIMDAN PUAN ALAMADI 

Bursaspor, ligin bitimine 4 hafta kala bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda, lider Beşiktaş, Antalyaspor, Akhisar Belediyespor vie Kayserispor’a her iki maçta mağlup oldu. Yeşil beyazlılar kalan dört maçın ilk yarıda mağlup olduğu Galatasaray ve Torku Konyaspor ile Bursa’da, Osmanlısporla deplasmanda karşılaşacak.

BURSASPOR DÖRT TAKIMA PUAN VERMEDİ 

Bursaspor, bu sezon ise dört takımı hem evinde, hep de deplasmanda yenmeyi başardı. Yeşil beyazlılar Eskişehirspor’u Bursa’da 2-0 deplasmanda 1-0, Çaykur Rizespor’u deplasmanda 3-2, evinde 1-0, Kasımpaşa’yı deplasmanda 1-0, Bursa’da 4-1 ve Medicana Sivasspor’u Atatürk Stadı’nda 1-0, deplasmanda ise 2-1 yendi. Bursaspor ligin son maçını oynayacağı Mersin İdmanyurdu’nu Bursa’da 2-1 mağlup etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X