Bursaspor taraftarından flaş Beşiktaş maçı kararı

Bursaspor’da bazı taraftar grupları, 10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Vodafone Arena Stadı’nda oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçına gitmeyeceklerini açıkladı.

Bursaspor taraftarından flaş Beşiktaş maçı kararı

Teksas Taraftarlar Derneği, Maraton Platformu, Radikal ve Ünitimsah grupları adına “Bursaspor camiasına duyuru” başlığıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“10 Aralık 2016 tarihinde bizler için büyük önem arz eden, Bursaspor’umuzun İstanbul’da oynayacağı Beşiktaş deplasmanına, tribün grupları (aile) içinde oluşabilecek kargaşa ortamına sebebiyet vermemek adına gitmiyoruz.”

Bursaspor Başkanı Ali Ay’dan taraftarları için açıklama

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Beşiktaş karşılaşmasına gidecek olan taraftarlar arasında çıkan anlaşmazlılık konusunda bir açıklama yaptı.

Başkan Ali Ay’ın açıklaması şöyle:

“Camia, taraftar, takım ve yönetim için son derece önemli karşılaşmanın arifesindeyiz.

Biz yönetim olarak geçmişte yaşanan büyük haksızlıklar nedeniyle büyük acılar yaşamış, yargılanmış, hatta hapis yatmış kardeşlerimizi bu maça davet edelim, misafirimiz olsunlar, onlara acılarını bir nebze olsun unutturalım diye hesap yaparken, bir üslup farklılığı, yanlış anlama nedeniyle, sanki taraftarlarımızla ayrı şeyler düşünüyormuşuz gibi bir algı ortaya çıkması son derece üzücüdür. Bazen aynı şeyi düşünüyor olabilirsiniz ama ifade farklılığı nedeniyle sanki ayrı niyetler varmış gibi anlaşılabilir. Bu yüzden hiç kimse merak etmesin. Bursaspor büyük bir camiadır ve biz bunları aşarız, biz anlaşırız. Bu maça tek yürek tek bilek gider, takımımızla birlikte, taraftarımızla birlikte Allahın izniyle güzel bir mücadele ve sonuçla Bursa’ya döneriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X