Bursaspor taraftarından muhteşem görüntüler

‘Timsah Arena’da ilk resmi maçına çıkan Bursaspor, yaklaşık 30 bin taraftarının desteğini arkasına aldı. Tribünlerde renkli görüntüler ortaya çıktı

Bursaspor taraftarından muhteşem görüntüler

Resmi adı Büyükşehir Belediye Stadyumu olan ancak Timsah Arena olarak anılan stadyumda ilk resmi maçına çıkan Bursaspor, yaklaşık 30 bin taraftarının desteğini arkasına aldı.

 

Özellikle kale arkası tribününde atkılarını açarak şovlara imza atan Bursasporlu taraftarlar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na da büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 44 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena’nın resmi açılış maçı, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynandı. Bazı tribünler tamamen dolarken, maraton ve kuzey kale arkasında boşluklar dikkat çekti. 

 

 

Maçın ardından Bursasporlu futbolcular, saha içinde sevinç yumağı oluşturdu. Futbolcular daha sonra tribünlere giderek taraftarlarla “Güzeller içinde bir seni sevdim” tezahüratını yaptı.

Taraftarlar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu da tribünlere çağırarak, “yumruk şov” yaptırdı.

Bursaspor tribünleri son olarak kaptan Serdar Aziz’i saha ortasına çağırdı. Serdar, saha ortasına geçerek, taraftarlara “üçlü” çektirdi.

Bazı taraftarlar uzun süre stadı terk etmeyerek, çalan müzik eşliğinde tribünlerde oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X