Bursaspor Trabzon yolunda

Bursaspor Spor Toto Süper Lig’in 1’inci haftasında yarın oynayacağı Trabzonspor maçı için Özlüce Tesisleri’nden Trabzon’a hareket etti.

Bursaspor Trabzon yolunda

20 futbolcunun bulunduğu kafileyi Başkan Recep Bölükbaşı ve personel uğurladı. Hareket öncesinde sezonun hayırlı olması adında kurban kesildi. Yeşil beyazlı kafilenin Yenişehir Havaalanı’ndan 16.45 uçağıyla Trabzon’a gidreceği bildirildi. 

SAĞLAM: “İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ” 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kafilenin hareketinden öncede yaptığı açıklamada, “Yola çıkıyoruz. Dualarımızı ettik, kurbanlarımızı kestik. İyi başlangıçla bundan sonrasını iyi getirebilmek, haftaya kendi sahamızda moralli şekilde taraftarımızla buluşmayı ümit ediyorum” dedi.

AZİZ BEHİCH:”ÇOK İYİ HAZIRLANDIK” 

Aziz Behich, Trabzonspor maçına iyi hazırlandıklarını belirtti, “Bütün takım heyecanlı. Zor bir maç olacak. Trabzonspor iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hazırlandık. İnşallah 3 puan ile Bursa’ya döneriz” diye konuştu.

SERCAN YILDIRIM: “TANIDIĞIM BİR CAMİAYA GELDİM” 

Galatasaray’dan kiralanan Sercan Yıldırım, Bursaspor’a katkı sağlayabilmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını dilye getirirken şöyle konuştu:

“İnşallah yeni başarılara imza atarız. Tanıdığımız büyüdüğüm camia. Yabancılık çekmiyorum. Bu takıma ne kadar fayda sağlarsam benim için o kadar gurur verici olur. İlk maçta güzel performans sergilemek istiyorum. İnşallah sahadan 3 puan alırız. Zor bir maç olacak. Onlar da yeni bir yapılanmaya girdiler. Avrupa’dan elendiler. Olumsuz durumu biz olumluyu çevirebilirsek kazanan taraf inşallah biz olur. Ben hazır durumdayım. İyi bir sezon kampı geçirdim. İnşallah fayda sağlarım.” 

ISAAC CUENCA: “Zor bir maç olacak” 

İspanyol oyuncu Cuenca ise çok önemli deplasmana gittiklerini ama antrenmanlardaki oyunlarını sahaya yansıtarak maçı kazanıp Bursa’ya dönmek istediklerini belirtti. Cuenca şunları söyledi:

“Önemli bir karşılaşmayla sezona başlıyoruz. Zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Antrenmanlardaki oyunumuzu aynı şekilde sahaya yansıtırsak Bursa’ya 3 puan ile dönebiliriz. Gün ve gün kendimi daha iyi hissediyorum. Çok uzun süre antrenmansızdım. Karşılaşma oynamadım. Tek başıma çalıştım ama takımla çalışmak gibi olmuyor tabii ki. Kendi gelişmemden şuan için memnunum. İnanıyorum ki en kısa sürede takımla aramdaki farkı kapatıp başarılarda katkı koymaya başlayacağım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X