Bursaspor transferde bombayı patlattı! Dev isimle anlaşma tamam…

Potanın Timsahları, sessizliğini bozarak ilk transferini 2,13 boyundaki dev pivot Johnny Hamilton’ı kadrosuna katarak yaptı.

Bursaspor transferde bombayı patlattı! Dev isimle anlaşma tamam…

Yeniden yapılanmaya giden ve bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ile FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor Basketbol, ilk transferini gerçekleştirdi.

Yeşil beyazlılar, Türkiye’de daha önce Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko, Afyon Belediyespor ve son olarak Merkezefendi Belediyesi formalarını giyen, 28 yaşında ve 2,13 boyundaki Trinidad Tobago asıllı Amerikalı pivot Johnny Hamilton’la anlaşma sağladı.

İSİM SPONSORU AÇIKLANACAK
Geçen sezon Merkezefendi Belediyesi formasıyla Basketbol Süper Ligi’nde 24 maça çıkan tecrübeli pivot, 10.5 sayı, 7.1 ribaund ve 1.9 blok ortalamalarıyla mücadele ederken, transferin resmi olarak da açıklanması bekleniyor.

Potanın Timsahları’nda yeni takviyelerle birlikte isim sponsoru ve diğer sponsorların da önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X