Bursaspor U11 ödüle doymuyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, yeşil beyazlı minikleri onurlandırdı…

Bursaspor U11 ödüle doymuyor

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından dağıtılan 2015 Türkiye Fair Play Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. “Sportif Davranış Dalında” büyük ödülün sahibi Bursaspor 11 Yaş Altı Futbol Takımı oldu. Geçen yıl haziran ayında oynanan İzmir Balkan Kupası’nda Kosova’nın Korriku takımıyla oynadığı maçta yeşil beyazlılar, bulunduğu davranışla ödüle layık görüldü. 2015 Türkiye Fair Play Ödülü’nü almaya hak kazanan yeşil beyazlı minikler, daha önce Dünya Fair Play Konseyi ve Avrupa Fair Play Birliği tarafından da ödüle layık görülmüştü. 

Ne olmuştu?

Korrikulu futbolcular durumu 1-1’e getiren golün sevincini saha dışında yaşarken, maça hızlı başlayan Bursaspor’un minikleri attığı golle 2-1 öne geçti. Bu duruma pişman olan Bursasporlu oyuncular, yapılan santradan sonra kalelerini rakiplerine açtı ancak Korrikulu futbolcu topu boş ağlar yerine direğe vurunca göz yaşlarını tutamadı. Bursasporlu oyuncular bunun üzerine santranın tekrarlanmasını istedi ve yine aynı örnek davranışta bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X