Bursaspor U11’e bir büyük ödül daha

Avrupa Fair Play Birliği’nden sonra Dünya Olimpiyat Komitesi de yeşil beyazlı minikleri centilmenlikleri nedeniyle taçlandırdı.

Bursaspor U11’e bir büyük ödül daha

Geçtiğimiz haziran ayında İzmir’de Altınordu Spor Kulübü’nün düzenlediği Balkan Kupası’nda rakibine kalesini açarak centilmenlik örneği sergileyen Bursaspor U11 Takımı ödüle doymuyor. Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) tarafından “Fair Play Meşalesi” ödülüne layık görülen yeşil beyazlı miniklere bir ödül de Uluslararası Fair Play Konseyi (CIFP)’nden geldi. Bursaspor ödülünü, 5 Mayıs Perşembe günü Ataköy’deki Olimpiyatevi’nde yapılacak törende CIFP Başkanı Jenö Kamuti’nin elinden alacak.

GURUR KAYNAĞI

CIFP Üyesi ve Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) İkinci Başkanı Erdoğan Arıpınar, konseyin Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan toplantısında Türkiye’ye 3 ödül çıktığını belirtti. Arıpınar, Bursasporlu minik futbolcuların, Dünya Olimpiyat Komitesinin özel ödülünü almaya hak kazandığını kaydetti. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin (TMOK), “TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı” projesi ile tanıtım dalında fair play ödülünün sahibi olduğunu açıklayan Erdoğan Arıpınar, konseyin, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik’e de kariyer dalında fair play şeref diploması ödülü verdiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X