Bursaspor U13 finalde

Fenerbahçe’yi penaltı atışları sonucu 3-1 mağlup eden yeşil beyazlılar adını Türkiye Şampiyonası dörtlü finaline yazdırdı.

Bursaspor U13 finalde

OĞUZ ÖZTÜRK

U13 Yaş Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları dün Bolu’da tamamlanmırken, Bursaspor mutlu sona ulaştı. Organizasyonun üçüncü gününde temsilcimiz Arabayatağıspor, Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup oldu. Günün ikinci karşılaşmasında ise Bursaspor, Sakarya Erenlerspor’u 4-0’la geçti. Bu sonuçla birlikte Bursaspor ile Fenerbahçe 7’şer puana ulaştı. İki takım arasındaki maç berabere bittiği için penaltı atışları yapıldı.

EREN 3 PENALTI KURTARDI

Bolu Karaçayır Sahası’ndaki penaltı atışlarında Bursaspor Fenerbahçe’ye 3-1 üstünlük sağladı. Yeşil beyazlılarda Hüseyin, Abdullah, ve Hasan atışları gole çeviren isim oldu. Kaleci Eren Nasuh ise 3 penaltı kurtararak Fenerbahçe’ye geçit vermedi. Bursaspor böylece Edirne’de düzenlenecek olan U 13 Türkiye Şampiyonası dörtlü finallerine adını yazdırmış oldu. Teknik sorumlu Yılmaz Burul’un öğrencileri Fenerbahçe’yi eleyip final vizesi almanın sevincini doyasıya yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X