Bursaspor ve Tofaş’ın maçları saat kaçta? İşte Bursa takımlarının programı…

Basketbol liglerindeki temsilcilerimiz bugün zorlu sınavlara çıkacak… TOFAŞ evinde Bahçeşehir Koleji’ni konuk ederken, Frutti Extra Bursaspor ise Beşiktaş deplasmanında galibiyet arayacak. Finalspor, Akhisar Belediye’yi, Bursa BB ise Çeşme Basketbol’u ağırlayacak.

Bursaspor ve Tofaş’ın maçları saat kaçta? İşte Bursa takımlarının programı…

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki iki temsilcimiz TOFAŞ ile Frutti Extra Bursaspor bugün galibiyet için sahaya çıkacak. Ligin 16. haftasında TOFAŞ evinde Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 17.30’da başlayacak. Ligde oynadığı son 2 maçtan da galibiyetle ayrılan, hafta içinde de Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Keravnos’u yenerek moral depolayan mavi yeşilliler, bir hmaç eksiğiyle 7 galibiyet, 7 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor. Bursa ekibi Bahçeşehir önünde galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

TİMSAH KARTAL AVINDA
Avrupa maçlarını tamamladıktan sonra tamamen lige odaklanan ve erteleme mücadelesinde perşembe günü Büyükçekmece Basketbol’u 89-81 yenerek ING Basketbol Süper Ligi’ndeki 8 maçlık galibiyet hasretine son veren Frutti Extra Bursaspor bugün İstanbul’da Beşiktaş’ın konuğu olacak. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak mücadeleye Potanın Timsahları galibiyet için çıkacak. Erteleme maçında forma giyemeyen ABD’li point-guard Lamar Peters ile birlikte son transfer Kanadalı basketbolcu Marial Shayok’un da bugünkü Beşiktaş maçında oynaması bekleniyor. Bir maçı eksik olan ve 14. karşılaşmada 4 galibiyeti bulunan Potanın Timsahları üst üste ikinci kez kazanarak çıkış başlatmak istiyor.

PERİLER 8’DE 8 PEŞİNDE
Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor da bugün saat 14.30’da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve 13 maçta 5 galibiyet 8 yenilgisi bulunan Bursa ekibi lider Akhisar karşısında galibiyete ulaşarak moral bulmak istiyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor da bugün Çeşme Basketbol’u ağırlayacak. Ligde bu sezon fırtına gibi esen ve 7’de 7 yaparak liderlik koltuğunda oturan yeşil beyazlılar, rakibiyle Şahin Başol Spor Salonu’nda saat 14.00’te karşı karşıya gelecek.

SALONDA BUGÜN

Basketbol Süper Ligi

Tofaş-Bahçeşehir Koleji
SALON: Nilüfer Tofaş
17.30/TİVİBUSPOR2

Beşiktaş-Bursaspor
SALON: Akatlar
20.00/TİVİBUSPOR2

Türkiye Basketbol Ligi

Finalspor-Akhisar Bld.
SALON: Naim Süleymanoğlu
14.30/TBF TV

Kadınlar Basketbol Ligi

Bursa BB-Çeşme Basketbol
SALON: Yıldırım Şahin Başol
14.00/TBF TV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X