‘Bursaspor ve Türk halkına çok şey boçluyum’

Cedric Bakambu, yeşil beyazlı formayla geçirdiği günlerin kendisinde yaptığı etkilerden bahsetti.

‘Bursaspor ve Türk halkına çok şey boçluyum’

Bursaspor’dan Villarreal’e transfer olan Kongo asıllı Fransız oyuncu Cedric Bakambu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bursaspor camiasının ve Türk halkının kendisine olan bağlılığını unutamadığını belirten Bakambu, “Bugün Kongo Milli Takımı için oynuyorsam eğer bu büyük oranda Türk milleti sayesinde, Türk olmadığım halde bana gösterdikleri sevgi, daha önce hiç gitmediğim Kongo’ya olan bakış açımı değiştirmemi sağladı” dedi.

İSTANBUL’DAN DÖNÜŞÜ UNUTAMAM

Bursaspor’da unutamadığı anılarından da bahseden tecrübeli futbolcu, “Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe’yi eledikten sonra gemiyle İstanbul’dan Bursa’ya dönüşümüzü unutamam. Taraftarlar tüm yol boyunca şarkılar ve meşalelerle bize eşlik etmişlerdi. Türkiye Kupası final maçında ise kendi evimizde Galatasaray’a karşı 3-2 kaybetmiştik. Taraftarlar çok kızgındı, haliyle ne buldularsa sahaya attılar fakat içlerinden biri anahtarlarını atmıştı ve ben eve geri nasıl dönecek diye düşünüp ister istemez gülümsemiştim o an” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X