Bursaspor yarın sahada

Spor Toto Süper Ligi geen yıl 11’inci sırada tamamlayan Bursaspor, 2016-2017 Futbol Sezonu hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla başlayacak

Bursaspor yarın sahada

YENİ TRANSFERLER İMZA ATACAK

Saat 17.00’de Özlüce Sosyal Tesisleri’nde toplanacak olan Bursaspor’un yeni transferleri Akhisar Belediyespor’dan Merter Yüce, İsmail Konuk, Kayserispor’dan Sinan Bakış, Galatasaray’dan Furkan Özçal, Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Beşiktaş’tan Serdar Kurtuluş için imza töreni düzenlenecek.

Bursaspor’un yeni transferlerinden Fransız Vieux Yaya Sane cumartesi, Venezüellalı Yonathan De Valle pazartesi günü Bursa’ya gelerek çalışmalara dahil olacak.

19 TEMMUZ’DA AVUSTURYA KAMPI BAŞLIYACAK

17 Temmuz tarihine kadar Özlüce Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürecek olan Bursaspor, 18 Temmuz’u izinii geçirecek ve 19 Temmuz’da Avusturya’ya giderek ikinci etap kamp çalışmalarını başlayacak. Yeşil beyazlılar, Avustur’da 21 Temmuz’da Çek Cumhuriyeti takımı Mlada Boleslav, Avusturya 2’nci Ligi takımlarından SK Vorwarts Steyr, Almanya Bundesliga takımlarından Darkstdat 98 ile 3 hazırlık maçı oynayacak.

DURUMLARI BELLİ OLACAK

Bursaspor’da Dany takımdan ayrılırken, Serdar Aziz Galatasaray’a, Okan Koçuk, Emirhan Aydoğan Bandırmaspor’a kiralık olarak gitti. Bekir Yılmaz, Bakaye Traore ile Mert Günok’un durumları ise yarın yapılacak antrenmandan sonra netleşmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X