Bursaspor Youtube kanalında canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, Portekiz’in Alvarce takımından 27 yaşındaki Brezilyalı 10 numara Lincoln Henrique ile anlaştıklarını duyurdu.
Başkan Çelik şunları söyledi: “3 yabancıyı açıklamıştık. Antrenmanda da yer aldılar, gayet fittiler. Yeni yabancı transferimi Lincoln Henrique. Kaliteli ve Türkiye’de iyi iz bırakmış bir isim. Birçok bölgede Lincoln forma giydi. 10 numara olarak transfer ttik. Gerçi Mustafa hocanın sisteminde numaraların pek bir önemi yok.
Takımımıza, kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kendisi de çok sempatik. 1.Lig’e değil, Bursaspor’a geldi. Transferin gerçekleşmesinde büyük özverisi oldu. Son dakikalarda başka kulüpler de devreye girdi. Biraz şükretmemiz gerekiyor. Bir grup var bazılarında o kitle tarafından yönlendirilip kanıyorlar. Üst kalite oyuncular. Süper Lig’de devam edecek oyuncular.
4 kişilik bir scout ekibimiz var. Sadece Lincoln de değil, 15-16 canlı maç izlediler. Lincoln inaıulmaz dinamik ve hocamızın sistemine uyan bir oyuncu. Karakter anlamında da bize yakışan bir isim.”

