Bursaspor yeni transferiyle kritik maça çıkıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bir türlü istediği sonuçları alamayan, 8 galibiyet 12 mağlubiyetle 11. basmakta yer alan Bursaspor İnfo Yatırım, 21. hafta maçında bugün Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.

Bursaspor yeni transferiyle kritik maça çıkıyor!

Bursaspor İnfo Yatırım, bugün Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki mücadele saat 20.30’da başlayacak.  Oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Potanın Timsahları, 13 galibiyetle 4. sorada bulunan rakibini taraftarının da desteğiyle mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor. Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan mücadeleyi Bursaspor İnfo Yatırım 95-75 kaybetmişti.

20.30/ beIN SPORTS 5

Erick Neal Bursaspor’da

Basketbol Süper Ligi’nde ateş hattına yaklaşmak istemeyen Bursaspor İnfo Yatırım, oyun kurucu pozisyonuna takviye yaptı. Yeşil beyazlı ekip, son olarak Romnanya’nın CSM CSU Oradea forması giyen 28 yaşındaki Erick Neal ile sözleşme imzaladı. Bu sezon Romanya Ligi’nde 18 maçta 14.0, 7.2 asist, FIBA Avrupa Kupası’nda ise 11 maçta 15.7 sayı ve 8.1 asist ortalamasıyla mücadele eden Erick Neal, kariyerinde ülkemizde daha önce Fethiye ve Mamak formalarını da terletmişti. Tecrübeli guardın bugün oynanacak Pınar Karşıyaka maçında sahada olması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X