Bursaspor yönetiminden efsane Başkan Cavit Çağlar’a ziyaret

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursaspor yönetimini ağırladı. Sinan Bür ve ekibine başarı dileyen Çağlar, “Bursaspor hepimizin göz bebeği. Biz bugüne kadar, yönetimlerde kimin olduğuna bakmadan üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursaspor yönetiminden efsane Başkan Cavit Çağlar’a ziyaret

TFF 2.Lig’de zor günler geçirmesine rağmen yeniden ‘Diriliş’ için kolları sıvayan Bursaspor’un Sinan Bür başkanlığındaki yeni yönetimi, şehrin değerlerini yeşil beyazlı çatı altında toplayabilmek adına girişimlerini sürdürüyor…

Başkan Bür, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oral, Genel Sekreter Erkan Öncel ve TFF’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Vardar, dün İstanbul’da yeşil beyazlı kulübün efsane başkanlarından Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ziyaret etti.

BURSASPOR FORMASI HEDİYE ETTİLER

Cavit Çağlar’a bugüne kadar kulübe verdiği önemli desteklerden dolayı teşekkür edip adının yazılı olduğu Bursaspor forması hediye eden Sinan Bür, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi aktardı…

Bursaspor’un sadece Bursa için değil Türk futbolu adına da çok değerli bir kulüp olduğunu vurgulayan Devlet eski Bakanı Çağlar, “Bursaspor hepimizin göz bebeği. Biz bugüne kadar, yönetimlerde kimin olduğuna bakmadan üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜZEL GÜNLER YAKINDA

Yeni yönetimi kutlayan ve üstlendikleri zor görevde başarı dileyen Çağlar, “Başkanımız Sinan Bür’ün bu kulübe çok hizmetleri var. Aynı şekilde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da Bursaspor’da futbol oynamış, kulübün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkabilecek isimler… Bursaspor düştüğü yerden mutlaka kalkacaktır… Biz de kulübümüzün her zaman yanındayız… Bütün Bursa şehri de Bursaspor’un yanında kenetlenirse güzel günlerin yakın zamanda geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X