Bursaspor yönetimine talip olacak dikkat! BUGÜN SON GÜN…

Bursaspor’da 23 ya da 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesinde adaylık başvurusu bugün sona eriyor. Yeşil beyazlı ekipte Erkan Kamat dışında başkan adaylığını açıklayan isim olmadı.

Bursaspor yönetimine talip olacak dikkat! BUGÜN SON GÜN…

Süper Lig hedefini tutturamayan ve yeni sezonda da TFF 1. lig’de mücadele edecek olan Bursaspor için bugün oldukça kritik. Borç yüküyle boğuşan yeşil beyazlılarda 23 ya da 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesinde başkanlığa aday olan isimler listelerini bugün Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edecek. Timsah’ta şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Erkan Kamat, noter tasdikli 100 genel kurul üyesinin imzasını toplarken, bugün listesini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etmesi bekleniyor.

SADECE KAMAT AÇIKLADI
Bursaspor’da Erkan Kamat dışında başkan adaylığını açıklayan isim olmadı. Adaylık için cuma gününe kadar noter onaylı imza toplamayan adayların ise bugün başvuru şansı kalmadı. Daha önce hafta sonu uygulanan nöbetçi noter uygulaması pandemi nedeniyle kaldırıldığı için hafta içinde işlem yapmayan isimler bugün başvuru yapamayacak.

13.00-17.00 ARASI TESLİM EDİLECEK
Olağanüstü genel kurul öncesinde aday olacak isimlerin yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve TFF delege kurulu listelerini bugün saat 13.00 ila 17.00 saatleri arasında Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etmeleri gerekiyor. Bursaspor’da olağanüstü genel kurulun ilk toplantısı 23 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılacak. İlk oturumda çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantı 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de aynı yerde ve aynı gündemle gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X