Bursaspor yönetimine tepki; Eğer gerçekse vebali ağır olur!

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Batuhan Kör’ün Trabzonspor’a transfer iddialarının doğru olması halinde bunun vebalinin ağır olacağını ifade etti.

Bursaspor yönetimine tepki; Eğer gerçekse vebali ağır olur!

Bursaspor Kulübü Divan Yönetim Kurulu son günlerde ortaya atılan transfer haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder imzası ile yapılan yazılı açıklamada bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haber ve yorumların Bursaspor camiasını ve kamu oyunu önemli ölçüde rahatsız ettiği belirtildi.

“VEBALİ AĞIR OLUR”


Bursaspor alt yapısından yetişen Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’in Trabzonspor’a satıldığı yönündeki haberler üzerine Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bursaspor’un gözbebeği 3 genç oyuncumuzun Trabzonspor’a satıldığı yolundaki haberler son derece üzücüdür. Divan Yönetimi olarak günlerden beri bu işin takipçisiyiz. Yıllarca büyük emek verilerek Bursaspor’a kazandırılan ve Milli takımlar seviyesine yükselen Bursaspor’un gözbebeği ve geleceği olan 3 genç oyuncumuzun alelacele ve gizli olarak yapılan görüşmeler sonucunda Trabzonspor Kulübüne satılmasına hiçbir zaman taraftar değiliz. Eğer söylentiler gerçek ise bunun vebali ağır olur”

HİÇBİR BURSASPORLU KABUL ETMEZ
Sezon başından beri yapılan yanlış transferler ve uygulamalar sonucunda Bursaspor’un bugün Spor Toto 1.Lig’de düşme kalma mücadelesi verdiğini ve tüm beklentilerin olumsuz sonuçlandığını kaydeden Galip Sakder şöyle devam etti: “Büyük ümitler ve beklentiler ile başlanılan sezonda üst üste yapılan bariz hatalar yüzünden Bursasporumuz bugün maalesef hiçbir Bursasporlunun kabul edemeyeceği durumdadır. Maddi olanaksızlıklar nedeniyle yapılamayan transferleri 3 genç oyuncumuzun satışından elde edilecek olan gelir ile yapmak Bursaspor’a yapılacak en büyük kötülüktür. Gözümüz gibi baktığımız 3 genç yıldızımızı bu ortamda başka kulübe satmak kalıcı bir formül olmayıp günü kurtarma çabasıdır. Tüm camianın ayağa kalktığı böyle bir ortamda Yönetim Kurulunun acilen bir açıklama yaparak camiamızı ve kamu oyunu aydınlatması gerekmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X