Bursaspor zirve takımıdır

Hamza Hoca, birkaç yıl içerisinde yeşil beyazlı kulübü layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

Bursaspor zirve takımıdır

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tüm olumsuzlukları rağmen güzel bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Ortaya çıkan tabloda herkesin katkısı olduğunu ifade eden genç teknik adam ‘Bursaspor’da göreve geldiğimizde olumsuz bir hava hakimdi. Bana göre bu sezonu iyi geçirdik diye düşünüyorum. Önümüzdeki seneye hazırlık anlamında da fikir sahibi olduk.  Birkaç yıl içinde Bursaspor’u tekrar zirveye ortak olan bir takım haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bunu başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ diye konuştu.

Fransa’da başarılı oluruz

İngiltere ile Türkiye A Milli Futbol Takımı arasında oynanan mücadele ile ilgili de konuşan Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı: ‘Oyuncularımızı ve Fatih hocamızı tebrik ediyorum. Her ne kadar mağlup olmuş olsak da, maç her türlü sonuca açık bir maçtı. Ama İngiltere ile böyle başa baş mücadele etmek, yeni kurulmuş bir jenerasyonla, kadroyla kolay iş değildi. İnanıyorum ki Fransa’dan iyi bir sonuçla döneceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X