Bursaspor’a 11.6 milyon lira!

Süper Lig’de 22 maçta sadece 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde edebilen yeşil beyazlılar TFF’den performans prim listesinde sadece 3 takımı geçebildi.

Bursaspor’a 11.6 milyon lira!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Spor Toto Süper Lig’de alınan sonuçlara göre dağıttığı paradan en fazla payı şu ana kadar 22 milyon 750’şer bin lira ile Beşiktaş ve Fenerbahçe aldı.

TFF, Süper Lig’deki maçlarda galip gelen takıma bir milyon 300 bin lira, berabere kalanlara ise 650 bin lira para ödülü veriyor. 

TFF, 34 haftalık lig maratonun sonunda kulüplere toplam 397 milyon 800 bin lira performans ödülü dağıtacak. Bu sezon kötü bir performans sergileyen ve 22 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgisi bulunan Bursaspor sadece 11 milyon 600 bin lira kazanabildi.

Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım, TFF’den 17, UEFA’dan ise Şampiyonlar Ligi’ne katılma payı olan 39 olmak üzere toplam 57 milyon lira alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X