Bursaspor’a bir gurbetçi iddiası daha!

PSV altyapısından yetişen ve sezonu Jong PSV’de 3 gol, 7 asistle tamamlayan 20 yaşındaki milli futboluyla Bursaspor’un ilgilendiği belirtildi.

Bursaspor’a bir gurbetçi iddiası daha!

Türkiye Futbol Federasyonu’nın 2. Lig’de yabancı oyuncu talebini reddetmesinin ardından Bursaspor’un gurbetçi pazarındaki araştırmaları hız kazandı. Fatih Kaya için istenen 400 bin Euro’luk bonservis bedeline takılan yeşil beyazlılarda, Almanya’dan Timur Kesim ve Can Armando Güner isimlerinin yanı sıra gurbetten bir futbolcu iddiası daha geldi.

Hollanda’dan Football Oranje’nin haberine göre PSV’nin bir alt ligde mücadele eden genç takımı Jong PSV’de forma giyen 20 yaşındaki kanat ve ofansif orta sahada görev yapabilen Emir Bars ile Bursaspor’un ilgilendiği belirtildi.

Geçmişte Türkiye U17, U18 ve U19 milli takımlarının da formasını giyen, U20 milli takımında görev yapan Emir, Ümit Milli Takımı’nın da geniş kadrosunda yer alıyor. Genç futbolcu geride bıraktığımız sezonu Jong PSV formasıyla 31 maçta 3 gol, 7 asistlik performansla tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X