Bursa ve Eskişehir’de yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmak amacıyla organize edilen Bursaspor-Eskişehirspor maçının biletleri dün satışa çıkarken, her iki kulübün taraftarı yoğun ilgi gösterdi.
16 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak ve kombinelerin geçerli olmayacağı karşılaşmanın biletlerinden almak isteyen taraftarlar gişelerin önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Online satışlara da büyük ilgili olduğu öğrenildi. Bu özel karşılaşmada tribünleri en az 40 bin futbolseverin doldurması bekleniyor.
GELİRLE YARALAR SARILACAK
Karşılaşmadan elde edilecek tüm gelir, geçtiğimiz günlerde yaşanan orman yangınlarından etkilenen bölgelere yardım amacıyla bağışlanacak.
Bursaspor Kulübü yetkilileri, bu duyarlılığı daha da artırmak adına taraftarları maça davet ederken, maç günü stadyum çevresinde çeşitli yardım stantlarının da kurulacağı bilgisi paylaşıldı.

Bursa’da yoğun ilgi gören biletlere komşu Eskişehir’de de talep hayli fazla oldu. Es Es taraftarı, 200 TL’den satılan 2 bin 170 adet deplasman tribünü biletlerinden alabilmek için Espark AVM’de uzun kuyruk oluşturdu.

İŞTE BİLET FİYATLARI
Güney Kale Arkası: 200 TL
Kuzey Kale Arkası (TOGG Tribünü): 200 TL
Doğu Alt: 400 TL
Doğu Üst: 400 TL
Batı Alt: 550 TL
VIP: 550 TL
1963 Yatırım Finansman Tribünü: 700 TL
Deplasman tribünü biletleri: 200 TL
(Eskişehirspor Kulübü satıyor)


Flipboard